Ali bo Maribor dobil Evropsko pisarno ?!

Franc Kangler je kandidat, ki se bori za decentralizacijo in boljše upravljanje naše države. Njegova vizija vključuje vzpostavitev evropske pisarne v Mariboru, kar bi bil majhen, a pomemben začetek v boju proti centralizaciji. Kangler si prizadeva, da bi tudi druge pisarne poslancev bile razporejene po različnih delih države, kot so Koper, Kranj, Novo Mesto in Murska Sobota. To bi prineslo večjo povezanost in dostopnost evropskih virov vsem državljanom.

Slika na terunu kandidata SDS za EU parlament Franc Kangler

Je politik, ki je blizu ljudem in posluša njihove potrebe in skrbi. Njegova dostopnost in pripravljenost za dialog z volivci ustvarjata občutek povezanosti in zaupanja. Kanglerjeva sposobnost povezovanja različnih interesnih skupin in iskanja skupnih rešitev je ključna za ustvarjanje vključujoče in sodelovalne politike.

Kot bivši župan Maribora je Franc Kangler neposredno sodeloval pri razvoju mesta. Njegove lokalne pobude in projekti so že prinesli številne pozitivne spremembe, ki bi se lahko razširile tudi na druge kraje po Sloveniji. Njegovo globoko razumevanje lokalnih potreb in izzivov mu omogoča, da pripravi in izvaja politike, ki so prilagojene specifičnim potrebam posameznih regij. Znan je po svojem pragmatičnem pristopu k reševanju problemov. Njegov fokus je na doseganju konkretnih rezultatov in izboljšav za skupnost. Volilci, ki želijo videti neposredne koristi in spremembe, bodo našli v Kanglerju voditelja, ki zna prepoznati prave priložnosti in jih učinkovito izkoristiti za skupno dobro.

Kandidat za evropskega poslanca in predsednik SDS Maribor Franc Kangler

Če delite tradicionalne vrednote, ki jih zagovarja Kangler, kot so družina, delavnost, odgovornost in nacionalna identiteta, je Franc Kangler pravi kandidat za vas. Njegova predanost tradicionalnim vrednotam zagotavlja stabilnost in kontinuiteto, ki sta potrebni za trajnostni razvoj družbe.

Franc Kangler je pogosto kritičen do obstoječe politične oblasti in njenega delovanja. Če ste nezadovoljni z trenutnim stanjem v državi, je podpora kandidatu, ki se zavzema za spremembe, prava izbira. Pripravljen je postavljati vprašanja in iskati odgovore, ki so v najboljšem interesu ljudi, je ključna za zagotavljanje preglednosti in odgovornosti oblasti.

Je politik, ki je blizu ljudem in posluša njihove potrebe in skrbi. Njegova dostopnost in pripravljenost za dialog z soljudmi ustvarjata občutek povezanosti in zaupanja. Kanglerjeva sposobnost povezovanja različnih interesnih skupin in iskanja skupnih rešitev je ena redkih lastnosti politikov a najpomembnejša za ustvarjanje vključujoče in sodelovalne politike.

Volite zase, volite Franca Kanglerja.