(Foto) Tehta 140 kilogramov in lahko osvoji katerega hoče: Olivia razkrila, kako ji to uspe

Vir: Instagram

Kako biti srečnejši, bolj izpolnjen in kako se imeti bolj rad, je bilo v zadnjih nekaj letih vprašanje za milijon dolarjev. Na dolgem seznamu življenjskih želja je na vse višje na lestvici želja po večji samozavesti. Plus “size” vplivnica trdi, da je tako izzivalna, da lahko “ukrade” vsakega moškega, prav ona pa je odkrila, kako okrepiti svojo samozavest.

Olivia je vplivnica, ki na družbenih omrežjih zagovarja pozitiven odnos do telesa in ima veliko število oboževalcev.

Vir: Instagram

Ta punca sicer tehta 140 kilogramov, v enem od posnetkov, ki jih je objavila, pa je spregovorila o svojem ljubezenskem življenju in videzu.

Mogoče imam veliko zadnjico spredaj, vendar nikoli nisem imela težav “ukrasti” kakšnega moškega,” – pravi Olivia, ki dodaja, da “je v redu, da imajo ljudje preference, vendar smo neverjetno seksi in imamo super osebnost “.

Vir: Instagram

Nič ni tako osvobajajoče kot če nosiš bikini in te ves svet skuša osramotiti zaradi tega, – pravi vplivnica, oboževalci pa ji sporočajo, da je “lepa”, piše Espreso.rs

Vsem polnejšim damam je rekla, naj “se pretvarjajo, dokler se ne počutijo samozavestne” in naj “ne dovolijo, da bi vas vaša negotovost ustavila pri uživanju življenja.”

Vir:Avaz.ba