Barbara Klajderič: V času epidemije je bilo sprejetih veliko dobrih ukrepov

Barbara Klajderič

Barbara Klajderič je svoje dolgoletne izkušnje pridobila v gospodarstvu, zato zelo dobro pozna ovire, s katerimi se srečujejo podjetniki pri svojem delovanju.

Klajderičeva, doma iz Zgornje Polskave (Občina Slovenska Bistrica), je evidentirana kandidatka Slovenske demokratske stranke za prihodnje državnozborske volitve, ki bodo 24. aprila 2022.

Ob najavi kandidature je dejala, da se je za to odločila, ker želi biti del uspešne ekipe, ki je v svojem mandatu dosegla velike stvari.

“Naša vlada je marca lani dobila odgovorno vlogo vodenja države. V času epidemije je bilo sprejetih veliko ukrepov, v katerih je bila zajeta pomoč za državljanke in državljane Slovenije. Dane so bile finančne vzpodbude za gospodarstvo, ohranila so se delovna mesta, občinam so se povišale povprečnine, imamo nizko brezposelnost in visoko gospodarsko rast,” je povedala Klajderičeva in zaključila:

“Sama se bom v okviru našega dobrega programa SDS zavzemala, da se bodo dosežki naše vlade realizira še naprej, da se bo z investicijami v šolstvu vzpodbujalo potenciale naših otrok, da se bo razvijalo gospodarstvo in lokalno podjetništvo, da se bodo gradila stanovanja in da se bodo ustvarjala nova delovna mesta. Državljani potrebujejo konkretne rešitve, ki so bile realizirane pod našo vlado.”

Njen cilj je graditi pravično in uspešno Slovenijo za vse.

S. B.