Barbara Klajderič: Želi biti del uspešne ekipe

Barbara Klajderič

Na srečanju članov in simpatizerjev Podravske regijske koordinacije SDS, ki je v Zgornji Koreni (občina Duplek) potekalo konec septembra, so se predstavili evidentirani kandidati za poslance na prihodnjih državnozborskih volitvah.

Prisotne so nagovorili: Nataša Petek, Karmen Furman, Bernarda Mandres, Barbara Klajderič, Dejan Kaloh, Luka Simonič, Aleksander Brunčko, Matej Arnuš in Marijan Pojbič.

Evidentirano kandidatko mag. Karmen Furman in kandidata Marijana Pojbiča ter mag. Dejana Kaloha smo že predstavili, kot poslanci so namreč zelo dejavni tudi v zdajšnjem mandatu državnega zbora. Predstavili smo tudi že Natašo Petek in Bernardo Mandres. Tokrat predstavljamo kandidatko Barbaro Klajderič iz Zgornje Polskave (Občina Slovenska Bistrica).

Barbara Klajderič: Želi biti del uspešne ekipe

Barbara Klajderič je svoje dolgoletne izkušnje pridobila v gospodarstvu in je trenutno zaposlena v občinski upravi, kjer se vsakodnevno srečuje s težavami državljank in državljanov. Na srečanju v Zgornji Koreni je poudarila: “Poznane so mi pa tudi ovire, s katerimi se srečujejo podjetniki pri svojem delovanju.”

Dejala je, da se je za kandidaturo odločila, ker želi biti del uspešne ekipe, ki je v svojem mandatu dosegla velike stvari.

“Naša vlada je marca lani dobila odgovorno vlogo vodenja države. V času epidemije je bilo sprejetih veliko ukrepov, v katerih je bila zajeta pomoč za državljanke in državljane Slovenije. Dane so bile finančne vzpodbude za gospodarstvo, ohranila so se delovna mesta, občinam so se povišale povprečnine, imamo nizko brezposelnost in visoko gospodarsko rast,” je povedala Klajderičeva in zaključila:

“Sama se bom v okviru našega dobrega programa SDS zavzemala, da se bodo dosežki naše vlade realizira še naprej, da se bo z investicijami v šolstvu vzpodbujalo potenciale naših otrok, da se bo razvijalo gospodarstvo in lokalno podjetništvo, da se bodo gradila stanovanja in da se bodo ustvarjala nova delovna mesta. Državljani potrebujejo konkretne rešitve, ki so bile realizirane pod našo vlado.”

Želi graditi pravično in uspešno Slovenijo za vse.

Kandidati Podravske regijske koordinacije za poslance na prihajajočih državnozborskih volitvah.

S. B.