Bernarda Mandres: Njeni načrti

S srečanja Podravske regijske koordinacije SDS, kandidati za poslance s predsednikom stranke Janezom Janšo, Bernarda Mandres levo ob predsedniku Janši, desno je mag. Karmen Furman.

Na srečanju članov in simpatizerjev Podravske regijske koordinacije, ki je v Zgornji Koreni (občina Duplek) potekalo konec septembra, so se predstavili evidentirani kandidati za poslance na prihodnjih državnozborskih volitvah.

Prisotne so nagovorili: Nataša Petek, Karmen Furman, Bernarda Mandres, Barbara Klajderič, Dejan Kaloh, Luka Simonič, Aleksander Brunčko, Matej Arnuš in Marijan Pojbič.

Evidentirano kandidatko mag. Karmen Furman in kandidata Marijana Pojbiča ter mag. Dejana Kaloha smo že predstavili, kot poslanci so namreč zelo dejavni tudi v zdajšnjem mandatu državnega zbora. Predstavili smo tudi že Natašo Petek, ki prihaja iz občine Starše.

Kandidatka Bernarda Mandres

Bernarda Mandres, evidentirana kandidatka za volitve v državni zbor leta 2022 iz Selnice ob Dravi

Tokrat predstavljamo evidentirano kandidatko za poslanko Bernardo Mandres, ki prihaja iz Selnice ob Dravi. Bernarda Mandres je kot občinska svetnica zelo aktivna v lokalni politiki. Je tudi predsednica Podravske regijske koordinacije ženskih odborov SDS, kar ji je v veliko čast.

Ob nagovoru v Veliki Koreni je prisotnim povedala, da želijo v Selnici ob Dravi izpeljati mnogo projektov, ki so do nedavnega stali. Kot pomemben projekt je izpostavila ureditev nevarne ceste G1, ki poteka od Maribora skozi Selnico ob Dravi in vse do Dravograda.

Bernarda Mandres se bo zavzemala tudi za izgradnjo doma za ostarele. “Lahko smo ponosni in srečni, da živimo v svobodni Sloveniji, za katero so se borili naši predniki in jo sanjali. Mi jo sedaj imamo in spoštujmo jo,” je še povedala Bernarda Mandres.

Ob koncu je čestitala predsedniku vlade Janezu Janši za ves njegov napor ter trud za boljšo Slovenijo.

M. P.