Danes svoja vrata odpira Občina Selnica ob Dravi

Selnica ob Dravi

Le ena zgornjepodravska občina, to je Občina Selnica ob Dravi, ki jo vodi županja dr. Vlasta Krmelj, se je letos pridružila akciji Skupnosti občin Slovenije, ki tokrat devetič zapored organizira dan odprtih vrat v občinah. Tako danes svoja vrata za obiskovalce odpirajo v Selnici ob Dravi.

Občina danes med 10. in 16. uro vabi občane na obisk in pogovor k županji v njenih prostorih (Občina Selnica ob Dravi, Slovenski trg 4, 2352 Selnica ob Dravi).

Ob tej priložnosti bodo predstavili projekte, ki so jih izvedli v preteklem letu in obnovljene prostore v pritličju občinske stavbe. Prav tako bodo povabili predstavnike učencev od 5. do 9. razreda, da se pogovorijo z županjo in ji postavijo vprašanja ter predlagajo odločitev v določeni, predstavljeni zadevi.

Na območjih občine, ki so bolj oddaljena, bodo prav tako v mesecu februarju izvedli Dneve odprtih vrat.  Namen teh obiskov je, da se tudi občani, ki živijo na bolj odročnih delih, lahko pogovorijo z županjo in občinsko upravo o svojih težavah, predlogih in pobudah.

M. P.