Dnevni horoskop (11. MAREC 2023)

Vir: Avaz.si

11. MAREC 2023

Nič nas ne bo moglo vreči iz tira, danes bomo pripravljeni na vse, kar nam bo dan prinesel. Zaradi izkušenj bomo znali pravilno presoditi situacije, v katerih se bomo znašli. Z luno v predanem škorpijonu bomo šli na vse ali nič. Še bolj iznajdljivi in ustvarjalni bomo kot ponavadi in vodila nas bo vztrajnost. Želeli si bomo, da bi cilje lahko dosegli takoj, a tako pač ne gre. Za uresničitev idealov je potreben čas. Nekoga bomo navdušili s svojo odprtostjo.

OVEN (21.3. – 20.4.)

Če boste izgubili čast in ponos, boste začeli izgubljati tla pod nogami, a le za kratek čas. Danes vas čaka prijetno predajanje strastem v dvoje, a izogibajte se krajšim avanturam. Poleg tega pa naj vas čez dan spremlja misel, da nimate vedno prav.

BIK (21.4. – 21.5.)

Ustvarjanje in krepitev skupnih prijateljstev bo pozitivno vplivalo na vašo ljubezensko zvezo. Če ste samski, lahko v kratkem pričakujete, da vam bo prijatelj nekoga predstavil.

DVOJČKA (22.5. – 21.6.)

Čas je, da v prijateljskem in ljubezenskem odnosu stopite iz sence. Vezani boste hoteli na vsak način nositi hlače, medtem ko se boste samski dolgočasili ob neki osebi. Mirni trenutki vam ne bodo pisani na kožo, saj boste hrepeneli po razburljivih trenutkih.

RAK (22.6. – 22.7.)

Pri delu se vedno zanašajte na pravilnost svojih odgovorov in rešitev. Tako boste še naprej izredno dobro in z veliko mero iniciative opravljali svoje naloge. S financami pa bodite previdni, ker boste dolgove odplačevali vi, medtem ko se bodo vaši bližnji umaknili stran. Poskrbite tudi, da boste svoje telo okrepčali z vitamini in minerali.

LEV (23.7. – 23.8.)

Če vas kaj muči v zvezi z osebo, ki jo poznate že dlje časa, ji to čim prej povejte. Danes je idealen dan za to, saj boste imeli dovolj časa tudi za daljši pogovor. Načeloma bo dan minil brez posebnosti, razen če boste svojo energijo namensko vložili v popestritev.

DEVICA (24.8. – 22.9.)

Ne prenašajte svoje slabe volje na prijatelje. Stojte za svojimi odločitvami in prevzemite odgovornost za svoja dejanja. Ni druge poti, kot da se nekaterih zadev lotite od začetka. Kmalu boste imeli prostega časa in končno sprostili.

TEHTNICA (23.9. – 23.10)

Jasno vam bo, kako morate ravnati, vseeno pa boste določene stvari naredili po svoje. Pripravljeni boste sprejeti tudi odgovornost, če vam te ne bi uspele. Nekomu pa boste tudi hvaležni za moralno podporo.

ŠKORPIJON (24.10. – 22.11.)

Vključite se v neko zanimivo dejavnost, okoli katere se bo zbralo več zanimivih oseb. Čas je, da na nekoga pogledate v drugačni luči in mu izkažete več naklonjenosti, zlasti če si prizadevate za razrešitev konflikta, ki vztraja že nekaj časa. Poslovite se od ega in ponosa.

STRELEC (23.11. – 21.12.)

Jutro boste pričeli motivirani za delo. Nemara si zanalašč ne želite vzeti časa za hobije in se raje zakopljete v delo. Vedite, da kariera ni edino orodje, ki pripomore k uresničevanju ambicij. Tudi na zasebnem področju se lahko danes dokažete kot zvesta oseba. Ne pozabite pa nase ter naredite nekaj za svoje telo in počutje.

KOZOROG (22.12. – 20.1.)

Dogajale se vam bodo neverjetne stvari, ki bodo popestrile življenje. Izkoristite in skušajte to svežino prenesti na čim več področij svojega življenja. Če ste razmišljali o napredovanju ali zamenjavi službe, je danes ugoden čas za takšno načrtovanje.

VODNAR (21.1. – 18.2.)

Dlje časa boste potrebovali, da si boste priznali, kaj čutite do določenih oseb in kakšno mnenje imate o njih. Živci vam bodo popuščali, zato se boste odzvali izjemno čustveno. Prav tako pa boste začeli premišljevati tudi o večji spremembi.

RIBI (19.2. -20.3.)

Dan bo izredno dober za urejanje finančnih zadev. Prosite za pomoč, možnosti za uspeh bodo namreč nadpovprečne. Popolnoma drugače pa bo na ljubezenskem področju, saj ne boste več prepričani, ali bi nadaljevali ali prekinili. Danes se zato raje posvetite finančnim zadevam, za ljubezen in čustva pa si vzemite čas drugič.

Vir:astrolife.si