Dnevni horoskop (12. Marec 2023)

Vir: Avaz.si

12. MAREC 2023

Dobili bomo možnost za dodatno izobraževanje, ki jo bomo pograbili z vročično hlastnostjo, da ne bi slučajno ostali za časom. Današnji napredek nas bo še dodatno motiviral, dal nam bo nov zagon in energijo. Posvetili se bomo tudi nalogi, ki smo jo začeli reševati pred kratkim, toda danes jo bomo dokončali. Vsega se bomo lotevali z veseljem, saj bomo imeli podporo lune v znamenju delovnega škorpijona. Dobro se bomo morali držati, čaka nas namreč divja vožnja.

OVEN (21.3. – 20.4.)

Napačne poteze vas lahko drago stanejo. Danes bodite previdni, pazite se površnosti. Na splošno se boste počutili dobro, saj se že nekaj časa izražajo vaše sposobnosti.

BIK (21.4. – 21.5.)

V naslednjih dneh lahko pričakujete nove možnosti in priložnosti. To bo čas, v katerem se boste najbolj posvetili dogajanju na delovnem mestu. Pričakujete lahko napredovanje ali pa celo menjavo delovnega mesta, kar bo odločilno vplivalo tudi na finančno področje.

DVOJČKA (22.5. – 21.6.)

Vaš največji današnji izziv bodo dolgovi v najširšem smislu. Naj gre za denar ali za uslugo, zdaj je čas, da vzpostavite ravnotežje ne glede na to, ali ste dolžnik ali upnik.

RAK (22.6. – 22.7.)

Napetost na poslovnem področju bo počasi naraščala. Pazite na svoje odzive in upoštevajte občutke sodelavcev, saj niso edini, ki so grešili. Skupaj razčistite zadeve iz preteklosti in poiščite rešitev, ki bo ugajala vsem, nikar pa jim ne očitajte starih napak.

LEV (23.7. – 23.8.)

Preveč zapravljate in če boste še naprej tako nadaljevali, vam bodo finančne zaloge hitro pošle. V službi boste danes odgovorni za zaupne dokumente. Čeprav vas bo močno mikalo, da bi razkrili skrivnost ali dve, spoštujte poslovni kodeks. Obrestovalo se vam bo.

DEVICA (24.8. – 22.9.)

Poslovno srečanje vam bo koristilo, saj boste na stvari lahko pogledali z razdalje in ugotovili, da se preveč obremenjujete z malenkostmi. Okolico boste presenetili z lahkotnim pristopom k življenju.

TEHTNICA (23.9. – 23.10)

Moč intuitivne zaznave bo v dopoldanskem času izredno močna, zato ne spreglejte, kaj vam sporoča. Odkrijete lahko zelo zanimiva spoznanja o sebi in drugih.

ŠKORPIJON (24.10. – 22.11.)

Končajte vse nedokončane projekte, saj dlje ko boste čakali, težje boste vse skupaj pregledali in končali. Pojdite v akcijo in se ne ustavljajte.

STRELEC (23.11. – 21.12.)

Dobro boste razpoloženi in zelo komunikativni. V prostem času boste srečali nekaj zanimivih ljudi, največ navdušenosti pa boste občutili ob njihovi sproščenosti. Med njimi lahko najdete tudi novo simpatijo.

KOZOROG (22.12. – 20.1.)

Odličen dan, da izpolnite zadane naloge. Odločitve, ki jih boste sprejeli danes, bodo prinesle dolgoročne rezultate. Logično razložite svoje namene, saj vas bodo tako tudi nasprotniki spoštovali.

VODNAR (21.1. – 18.2.)

Ne obupajte; vsakdo ima kdaj slab dan. Glede na vaše (sicer dobro) počutje bi bilo najbolje, da se lotite športnih aktivnosti, za katero ne boste potrebovali posebnih spretnosti. Na ta način boste že do konca dneva spoznali, da ste se zastonj obremenjevali. Energija se bo povečala.

RIBI (19.2. -20.3.)

Kritično boste razmišljali o preteklih dosežkih, svojih sposobnostih in trenutnem stanju. O tem se pogovorite s prijatelji ali sorodniki, saj se bodo strinjali z vami in vas podpirali, nato pa naredite velik korak naprej.

Vir:astrolife.si