Dolanc in Snežič Krkoviča postavila na laž!

Tone Krkovič, svetovalec predsednika uprave GEN-I, na današnji novinarski konferenci Roberta Goloba (vir: zajem zaslona)

Tako Rok Snežič kot tudi Borut Dolanc sta že zanikala navedbe svetovalca v Gen-I, Antona Krkoviča. “Niti z enim niti z drugim se nisem dobil, kaj šele da bi vedel, kaj se pogovarjata. To je škandal,”  je zapisal Dolanc, Snežič pa je Krkoviča pozval, naj mu razloži, od kje mu te besede – videla oziroma slišala se nista že vsaj eno leto.

Krkovič je na novinarski konferenci Roberta Goloba namreč dejal, da mu je menjavo Goloba napovedal Snežič, glede tega pa naj bi se dobili tudi z Dolancem.

Krkovič je danes teatralno povedal, da je poklical Snežiča, ta pa mu po telefonu ni želel kaj dosti povedati. Dejal naj bi mu, da se bodo dobili na kosilu skupaj z generalnim sekretarjem SDS Borutom Dolancem, kjer se bodo vse dogovorili.

Golobu, predsedniku uprave GEN-I, (tretji) mandat izteče 17. novembra, nadzorni svet pa ga v četrto ni potrdil, zato je zdaj takšen vik in krik. Golobovi mesečni prihodki po razkritju medijev presegajo 18 tisoč evrov, poleg tega ima še številne druge ugodnosti.

Več o tem lahko preberete na povezavi: “To je škandal”! Rok Snežič in Borut Dolanc postavila Krkoviča na laž!

M. P.