Globoka država poskuša še v tretje!

Ko je bila Katarina Kresal ministrica za notranje zadeve in predsednica LDS, je bil Milan M. Cvikl generalni sekretar vlade. A ne več iz kvote njene stranke LDS, pač pa je že prestopil v SD. Fotografijo je decembra 2019 na Facebooku delila britanska ambasada v Sloveniji. (Foto: Facebook)

Ko sta samooklicana mandatarja “lokostrelske” koalicije Jože P. Damijan in Karl Erjavec propadla, so v stranki SD po poročanju portala Požareport pričeli razmišljati o “novem” obrazu. Iz klobuka so menda pričarali še enega “zajca”, po imenu Milan M. Cvikl.

Gre za voljnega in lahko vodljivega kaviar socialista kot je Damijan. V času svoje sumljive kariere se je med drugim proslavil kot eden ključnih akterjev globoke države v aferi Patria, za nagrado pa prejel mastno plačano službo na Evropskem računskem sodišču. Za vse laži si je prislužil kar po 22 tisočakov mesečno. Kot kaže pa Cvikl ni levičar le po duši, ampak ima tudi dve levi roki, vsaj kar se posla tiče. Pred leti se je namreč podal v nepremičninske vode in neslavno propadel. A kljub nezavidljivemu življenjepisu, ga Kučan želi na delovnem mestu mandatarja. To bi bilo menda zanj najlepše darilo za bližajoči se 80. rojstni dan, so danes objavili na portalu Nova24tv.si.

Zelo zanimiv članek o najnovejših dogajanjih in tem, kdo je Cvikl, si lahko preberete na naslednji povezavi: Nova24TV

M. P.