Grozljivka: Oče ustrelil hčerko in sebe

Blok, v katerem se je zgodil zločin. (vir: Primorska24)

Slovenijo je včeraj pretresla novica o uboju na koprskih ulicah. Koprske policiste je ob 13.37 poklical občan in povedal, da je na Krožni cesti v Kopru slišal poke. Policisti so nato na kraju našli dve poškodovani osebi in strelno orožje.

Moški, star 79 let, je bil odpeljan v izolsko bolnišnico, od koder so pozneje sporočili, da je zaradi strelnih poškodb umrl. 28-letna hči je bila prav tako odpeljana v bolnišnico in je huje poškodovana.

Portal Primorska24 pa je nato poročal, da naj bi po neuradnih podatkih pred stanovanjem oziroma na hodniku v šestem nadstropju streljal 79-letni Dušan Bakan, ki se je pred kakšnimi osmimi tedni iz Švice preselil v Koper, hčerka pa naj bi se iz Švice preselila k mami v Bosno.

Po njihovih podatkih se naj bi Bakan pred kakšnimi osmimi tedni iz Švice preselil v Koper, hčerka pa naj bi se iz Švice preselila k mami v Bosno.

Od tam je menda prispela na obisk, spremljal pa jo je njen novi partner iz Bosne, s katerim je očeta tudi spoznala. Fanta v trenutku streljanja naj ne bi bilo na kraju. Ni še znano, kakšen motiv je imel oče, da je zagrešil tako grozljivo dejanje.

Hčerko naj bi ustrelil v predel obraza, sebe pa v vrat oziroma v glavo, so izvedeli. 28-letnica je hudo poškodovana, vendar naj ne bi bila v smrtni nevarnosti.

Vir: Primorska24

M. P.