Hišna preiskava: Izjava Aleksandre Pivec!

Dr. Aleksandra Pivec (vir: FB)

V uredništvu Nova24TV so prejeli izjavo nekdanje predsednice DeSUS dr. Aleksandre Pivec. Nekdanja kmetijska ministrica, ki ima ambicije oblikovati novo sredinsko stranko, je sporočila, da so se danes, v jutranjih urah, na njenem domu oglasili predstavniki pristojnih organov, ki izvajajo preiskavo v povezavi s primerom SRIPT.

Pivčeva je sporočila:

“Zjutraj so se na mojem domu oglasili predstavniki pristojnih organov, ki izvajajo preiskavo v povezavi s primerom SRIPT.

Le končana strokovna in neodvisna preiskava bo dokončno potrdila, da v primeru SRIPT nisem storila nič nezakonitega.

Želim si, da se preiskava čim prej zaključi. Vsi postopki, ki jih izvajajo pristojni organi, so profesionalni in korektni. Z zaključkom preiskave upam, da se preneha medijski linč in neutemeljeno obtoževanje, ki se je pričel ob prevzemu predsedstva nekdanje politične stranke.

Deležna sem hudih groženj in izjemnih pritiskov od trenutka ko sem še kot ministrica pričela z odkrivanjem nezakonitih ravnanj. Ne le jaz, tudi moja družina in moji otroci, vsi smo izjemno izpostavljeni. Z namenom, da se me odstrani iz političnega prostora se me osebno blati in diskreditira že dlje časa.

Tudi jaz sem človek in tudi jaz mama, ki ima vsaj minimalno pravico do zasebnosti in ustavnih pravic. Zato se bom še naprej borila za vse, ki se jim je storila krivica in za dobro ljudi v naši deželi.

Dr. Aleksandra Pivec”

Več Nova24TV

M. P.