Inštitut 8. marec je tokrat napadel tudi Anžeta Logarja !!

Ljubljana, Trg Republike. Petkov protest na kolesih zaradi nezadovoljstva z ravnanjem vlade in politicnih elit.

Danes je Inštitut 8. marec znova preko socialnega omrežja X oz. Twitter napadel politične nasportnike. Tokrat je bil tarča Anže Logar, ki je uspel s Platformo Sodelovanje povezati večje število somišljenikov. 

Odziv Inštituta 8. marec je najverjetneje, prišel zaradi dobre organizirane Prve okrogle mize o Razvoju gospodarstva. 

Na okrogli mizi so sodelovali trije ugledni gospodarstveniki Blaž Brodnjak, Jure Knez in Dušan Olaj. Skozi razpravo so z nami delili poglede, kje je Slovenija trenutno, kje ima gospodarstvo največje težave in kaj bi bilo potrebno storiti, da bo naša država 30 let po vstopu v Evropsko Unijo v družbi zmagovalcev.

Gostje so opozorili na številne pomembne teme, pri katerih moramo narediti več, vključno s trajnostnim razvojem, digitalno transformacijo in inovacijami, ki so ključne za rast gospodarstva.

Udeleženci so aktivno sodelovali v razpravi, postavljali vprašanja in prispevali svoje poglede, kar je pripomoglo k obogatitvi dialoga.

Upravni odbor Platforme Sodelovanja se zahvaljuje vsem razpravljalcem in gostom za njihovo prisotnost ter konstruktiven dialog. Dogodek je predstavljal odlično priložnost za izmenjavo idej in pogledov ter gradnjo mostov za prihodnje sodelovanje.

Avtor: A.K.