Intelektualec prejšnjega tedna postal Uroš Slak, ki je ugnal Mašo Kociper in Tanjo Fajon!

(vir: Zajem zaslona)

Zdaj že legendarni voditelj in urednik Boris Tomašič je v tv-oddaji Kdo vam laže na Nova24tv.si pohvalil kulturno komunikacijo Aleša Hojsa v Tarči, saj je po njegovem mnenju Hojs že navajen komunikacije, s katero se sporazumevajo družbenopolitični delavci na RTV. Minister za notranje zadeve Hojs je bil na oddajo zelo dobro pripravljen, medtem ko se je voditeljica Erika Žnidaršič prepirala z njim.

Mimogrede, Tarče sinoči sploh ni bilo na sporedu, uradno zaradi bolezni (!), neuradno pa zato, ker naj bi se pripravljalci sprli med seboj.

Tomašič je izpostavil tudi vse laži, ki so jih izrekli v oddaji Tarča in neznanje drugih udeležencev, kot je na primer Matjaž Nemec, ki ne pozna svojega dela in pristojnosti. Na koncu oddaje je razglasil še intelektualca prejšnjega tedna.

Minil je namreč teden, odkar so pričeli iskati intelektualca tedna. V težkem boju je zmagal Uroš Slak, poleg Slaka so bili med tekmovalci bili še Maša Kociper in Tanja Fajon. Glasovanje bo od sedaj naprej potekalo na spletni strani Nova24TV.

V tem tednu so nominirani Tanja Fajon, Marjan Šarec in Erika Žnidaršič, po mnenju Tomašiča pa vsi kar tekmujejo, kdo bo bolj pameten, kar je podkrepil tudi z njihovimi zadnjimi tviti.

Več o oddaji in glasovanju za intelektualca tedna si lahko preberete tukaj in si pogledate še ta video.

M. P.