Janez Janša: Ni zime za eskime !

Vodja opozicije Janez Janša se je tokrat oglasil na spletni platformi X, kjer je komentiral “Dogovorjene bodoče plače sodnikov”. 

Predsednik stranke SDS je zapisal,” Ni zime za eskime oziroma: Režimi so vedno finančno nagrajevali svoje najzvestejše stebre, v našem primeru NVO z Metelkove ipd. (Jenull, Muki, Kovačeva…] ter sodstvo. Problema ne bi bilo, če bi se plače zaradi visoke gospodarske rasti dvigovale vsem zaposlenim, tudi sodnikom in tožilcem. Toda sedaj vlada RS obljublja višje plače samo podpornim stebrom tranzicijske levice, zaposlenim v gospodarstvu in upokojencem pa namenja visoko inflacijo in DRAGINJO.”

Vir: Dnevnik

Na njegov zapisal so se takoj oglasile punce iz Inštituta 8. marec, ki so svoj zapis začele zbadljivo “Janez Janša, hej mucek.”

Nato so v nadaljevanju zapisale, da je Janez Janša manipolator in lažnivec. Prepričane so, da je prav, da je njihovo delo plačano. In prepričane so, da si tudi same zaslužijo dopust, regres in bolniško. Same poudarjajo, da dobivajo denar samo od mednarodnih projektov in razpisov.

Žal pa sami tem zapisom težko verjamo.

Avtor: AV