Janez Janša: “SDS ostaja in zmaguje na volitvah zato, ker nam gre za stvar”

Sprejem novih članic in članov Slovenske demokratske stranke. (vir: SDS, Twitter)

Na sedežu najštevilnejše stranke v Sloveniji, Slovenske demokratske stranke (SDS), je bilo včeraj na sprejemu novih članic in članov veliko mladih obrazov. Predsednik Janez Janša je ob tem dejal, da predstavljajo upanje za boljšo prihodnost Slovenije.

Predsednik Janša je na slavnostnem sprejemu nagovoril nove članice in člane velike družine SDS in uvodoma poudaril: “Ključno bogastvo Slovenske demokratske stranke ste vi. Člani.”

Nadaljeval je, da je Slovenska demokratska stranka vse od leta 2012 prva stranka, ki je v vladi ali v opoziciji in da nobena stranka ni nikoli imela takšnega rezultata na volitvah, ne glede na to, da medijski prostor SDS nikoli ni bil naklonjen.

“SDS ostaja in zmaguje na volitvah zato, ker nam gre za stvar, ” je dodal predsednik Janša.

Po besedah predsednika “vsak, ki se včlani v stranko predstavlja upanje za boljšo prihodnost Slovenije. Je obet, da bo Slovenija nekoč takšna, za katero smo glasovali na plebiscitu”.

Zbrane je predsednik Janša povabil tudi na tradicionalno srečanje v Bovcu, ki bo letos potekalo 23. julija. Gre za srečanje odborov SDS, kjer se zbere več tisoč ljudi. Uvodnemu srečanju nato sledi tradicionalni Tabor, ki poteka v Bovcu in v Lepeni.

“Člani bodo imeli možnost osvojiti kar nekaj slovenskih gora v 14 dneh,” je zbrane povabil predsednik Janša.

Več: SDS

M. P.