Janez Janša: Včeraj smo še 4 poplavljenim družinam dostavili gospodijske aparate !!

Slovenija je doživela hude poplave, ki so povzročile obsežno škodo in prizadele številne prebivalce. V takšnih težkih časih so se pri SDS  takoj odzvali, da bi pomagali skupnosti. Sodelovali so pri odstranjevanju blata, čiščenju hiš in nudenju pomoči ljudem, kolikor je bilo le mogoče.

Ko so mnogi izmed znanih imen že dobro pozabili poplave in vlada na dane obljube, predsednik največje opozicijske stranke SDS še kar pomaga na terenu.

Tokrat je na svojem Facebook profilu zapisal: Včeraj smo še 4 poplavljenim družinam dostavili gospodinjske aparate. Naj nihče ne ostane sam in pozabljen v nesreči.

Vir: facebook

Janez Janša – “Mož trenutka”

Izraz “man of the hour” v slovenščini bi lahko prevedli kot “mož trenutka” ali “človek trenutka”. Gre za izraz, ki označuje osebo, ki je v določenem trenutku ključna, pomembna ali izjemno priljubljena zaradi svojih dosežkov, sposobnosti ali vpliva v določenem kontekstu.

“Mož trenutka” se nanaša na osebo, ki je trenutno v središču pozornosti ali je prav v določenem trenutku ključna oseba za reševanje problema, izvajanje neke dejavnosti, ali pa se jo prepoznava kot osebo z izjemnimi lastnostmi in vplivom v določenem trenutku.

Težko bi oporekali temu, da je Janez Janša vsekakor “Mož trenutka” in z svojimi dejanji na terenu znova navdihuje ljudi, tudi takrat, ko so na njih že vsi pozabili.

Avtor: A.V