Jelinčič o tem, da bo Golob premiersko mesto prodal Jankoviću!

(vir: Twitter)

“To so načrti, ki jih imajo na levi politični opciji, Goloba zagotovo ne zanima premierstvo, njega zanima tam, kjer je denar in kjer lahko denar odteče na razne konce”, je dejal predsednik SNS Zmago Jelinčič Plemeniti, ki je prepričan, da so načrti Kulovcev in Goloba v primeru koalicije, da na mesto mandatarja postavijo Zorana Jankovića.

Ko je elektro oligarh Robert Golob vstopal v politiko, je med drugim dejal tudi, da ga politika ne zanima in da nima ambicij postati predsednik vlade.

Ob tem v javnosti krožijo nekatere informacije, da utegne po volitvah v primeru koalicije strank KUL in Goloba mandatar postati Zoran Janković, ki se je tudi udeležil programske konvencije Gibanja Svoboda, na sami konvenciji pa naj bi se ljudje ob njegovem prihodu vedli, kot da je on pravzaprav tisti, ki ga pričakujejo, in ne Robert Golob.

To, da Goloba politika ne zanima, sicer ne preseneča glede na dobičkonosne posle, ki jih je elektro oligarh sklepal v davni in ne tako davni preteklosti in jih morda še sklepa, nikoli se ne ve pri Golobu.

Sam pa tudi ne odgovarja na vprašanja in predloži ničesar za podkrepitev lastne kredibilnosti, ki je vsak dan na trhlejših temeljih. Glede na to, da je nedavno potreboval pomoč slušalke in domnevnih prišepetovalcev, ne preseneča njegovo nezanimanje za politiko, sploh če se v energetiki in poslovnem svetu tako dobro “znajde”.

Nasploh med poznavalci velja, da Goloba Slovenija sploh ne zanima, zanima ga zgolj denar.

Glede na vse afere, ki smo jim priča, tudi afera 15 odstotkov, je Golobova verodostojnost in poštenost vedno dlje.

M. P.