Jelka Godec razkriva, komu je v interesu sejanje tolikšnega sovraštva kot smo mu priča v zadnjih dneh

Jelka Godec, državna sekretarka v kabinetu predsednika Vlade RS (vir: FB)

V zadnjih dneh smo priča pravemu razkolu, ki ga povzročajo nekateri vse v želji, da bi vlada pod vodstvom Janeza Janše padla in bi stare sile spet prišle na oblast.

Ker v levičarskih strankah, kot je na primer SD, so povsem izgubljeni, če morajo delovati v opoziciji.

V teh dneh posamezniki širijo veliko sovraštva. Jelka Godec, zdajšnja državna sekretarka v kabinetu predsednika vlade, pred tem pa dolgoletna zelo uspešna, prodorna in odločna poslanka Slovenske demokratske stranke, se je pri tem sinoči na družbenih omrežjih vprašala, ali si je to želel Ivan Gale iz Zavoda za državne rezerve.

Zapisala je, da “verjetno ne”.

“So to želeli na RTV SLO? Mogoče ne. So pa zelo pomagali širiti sovraštvo. Ker o nas, naših družinah, materah pač ne bomo, čeprav jih oni vpletajo v zgodbe.
Želi to globoka država? Da.
Razdeliti narod, da lahko vlada.”

Godčeva je pri tem delila spodnji izsek o grožnjah ministru Zdravku Počivalšku, ki ga je včeraj sprvi objavil spletni portal Pozareport.com. Objave so več kot zgovorne.

Sicer pa je Televizija Slovenija s svojim poročanjem tudi včeraj opravljala svojo razdiralno vlogo pri sejanju sovraštva in delitvi državljanov. Poznavalci so to na Twitterju pospremili z besedami, da želi RTV Slovenija na vsak način spreti Janeza Janšo in Zdravka Počivalška.

M. P.