Jure Krajnc obtožb ne komentira, a prijava proti njemu je vložena!

Jure Krajnc (vir: paradaplesa.si)

Zadeva domnevnega ‘spolnega predatorja’ Jureta Krajnca očitno začenja dobivati epilog, saj je plesalec Nejc Strelec proti njemu vložil prijavo!

V petek je po družbenem omrežju Facebook zakrožila objava Taje Holc, mame plesalke Taše Horvat, ki pleše v Plesni šoli Samba v skupini C.O.R.E. Več o tem lahko preberete tukaj 

Mama plesalke je opisala dogajanje v eni izmed plesnih šol v Mariboru in o domnevnem spolnem predatorju na tej šoli. Zdaj pa se je razkrilo, da gre za Jureta Krajnca, zadeva začenja dobivati epilog, saj je je plesalec Nejc Strelec proti njemu vložil prijavo! Krajnc pa naj bi zdaj igral žrtev.

Ker gre za zelo šokantno in očitno zelo iskreno izpoved, je Barbara Drnač, novinarka, voditeljica in lastnica portala paradaplesa.si, poslala vprašanja vsem udeleženim, najprej glavnemu osumljenemu, domnevnemu spolnemu predatorju Juretu Krajncu, katerega ime se javno že pojavlja na družbenih omrežjih, ki pa se edini na prošnjo Drnačeve za komentar ni odzval.

Natalija Banovič, lastnica Plesne šole Samba, pojasnjuje: “Plesna šola Samba se ostro distancira od dejanj zunanjega sodelavca za področje koordiniranja Hip Hopa znotraj naše plesne šole. Izpoved naših dveh plesalcev je grozljiva in nam daje podlago, da prekinemo vsakršno sodelovanje z njegovim društvom in posledično s koordinatorjem Hip Hopa pri nas. Hip hop je pri nas deloval dokaj samostojno, zato smo še toliko bolj šokirani nad dogajanji, ki so se odvijala izven uradnih prostorov plesne šole. To je delo za organe pregona. S področjem Hip hopa bomo delovali tudi v prihodnje pod novim vodstvom.”

Več o tem, vključno s celotno šokantno zgodbo, lahko preberete na povezavi: Parada plesa

M. P.