Kangler: “Šarec kot politični kalimero”

Twitter)

Nova24TV je sinoči pripravila oddajo z naslovom Kdo vam laže?, vodil jo je Boris Tomašič, zadnja dogajanja, povezana z odstopom Marjana Šarca z mesta predsednika vlade in posledično včerajšnjim odstopom celotne vlade, sta v studiu komentirala Bojan Dobovšek, predsednik stranke Dobra država, in Franc Kangler, predsednik Nove ljudske stranke.

Celoten povzetek razprave lahko preberete tukaj, nas pa je med drugim pritegnila tudi izjava Franca Kanglerja, ko je ocenjeval delo in delovanje odhajajočega in v javnosti kmalu pozabljenega Marjana Šarca.

Franc Kangler je izpostavil, da je Šarec v odstopni izjavi deloval kot politični kalimero.

“Če poznate risanko piščančka, ki je bil zmeraj izgubljen, ki se ni znašel v okolju, vedno so bili vsi drugi vsega krivi in tu je le en dokaz več, da gre za političnega kalimerota. Ko se je ta koalicija delala, so šli vsi zavestno v to koalicijo, čeprav so vedeli in se zavedali, da niso sposobni narediti tega, kar so obljubljali. V ozadju so bili strici, ki so to od njih zahtevali, da Janez Janša ne postane član vlade in da Janša ne bi ponovno dobil priložnosti v predsedovanju Slovenije Evropski uniji.”

Več tukaj: nova24tv.si

M. P.