Spoštovani,

Slovenska demokratska stranka vas vabi, da se nam pridružite na slovesni maši za domovino, ki bo potekala v prelepi Podružnični cerkvi Marije sedem žalosti v Slovenski Bistrici. Skupaj se bomo zbrali, da izrazimo svojo hvaležnost in ljubezen do naše prelepe domovine.

Datum: 23. junij 2023

Čas: 19:00 

Kraj: Podružnična cerkev Marije sedem žalosti, Čopova ulica 5, 2310 Slovenska Bistrica

Slovesna maša za domovino bo čas, ko bomo skupaj molili, premišljevali in se zahvaljevali za blagoslove, ki nam jih je podarila naša domovina. Prav tako bomo molili za modrost in vodstvo naših voditeljev ter za mir, enotnost in blaginjo v naši družbi.

V tem prazničnem trenutku želimo izkazati spoštovanje do naše zgodovine, kulture, naravne lepote ter vseh tistih, ki so se borili za našo svobodo in neodvisnost. Pridružite se nam, da skupaj počastimo naše skupne vrednote in izrazimo pripadnost naši ljubi domovini.

Po maši bomo imeli priložnost za druženje in srečanje, kjer se bomo lahko poglobili v pomembne teme, ki zadevajo našo državo in skupnost. To bo priložnost za izmenjavo misli, idej in vizij, ter za krepitev naše medsebojne povezanosti.

Veselimo se vaše prisotnosti in skupnega praznovanja naše domovine.

S spoštovanjem,

Slovenska demokratska stranka