Miklavž na Dravskem polju: Dograjeni del šole dobiva svojo končno podobo, urejene fitnes naprave

Dograditev prizidka k osnovni šoli Miklavž (vir: mag. Egon Repnik, FB)

V občini Miklavž na Dravskem polju dograjeni del šole v Miklavžu dobiva svojo končno podobo. Hkrati so v občini bogatejši za fitnes na prostem, tega so uredili na treh lokacijah v naselju Miklavž.

Šola v Miklavžu

Dograjeni del šole v Miklavžu dobiva svojo končno podobo. Izvajajo zaključna montažna in slikopleskarska dela in urejajo dokumentacija za pridobitev uporabnega dovoljenja. S 1. septembrom bo Osnovna šola Miklavž bogatejša za 3 sodobno urejene učilnice v 2. etaži in povečano jedilnico. Poleg tega je urejenih več izboljšav tudi na obstoječih prostorih šole. “Za večjo varnost in udobje otrok,” je ob ogledu in objavi zapisal miklavški župan mag. Egon Repnik.

Fotografije šole:

Fitnes na prostem

V občini so bogatejši še za fitnes na prostem, ki so ga uredili na treh lokacijah v naselju Miklavž. Naprave so namestili v parku pri Sparu, nekdanjem domu tabornikov in Osnovni šoli Miklavž. S tem zaključujejo t. i. LAS projekte iztekajoče finančne perspektive EU.

Pridobljeno sofinanciranje

V tem mandatu so iz naslova LAS projektov uspešno pridobili vsaj 75 % evropskega sofinanciranja za naslednje izvedene projekte:

– kegljišče DU Miklavž v vrednosti 70.000 eur

– stojnice in garaža za TD Miklavž v vrednosti 14.000 eur

– novi prostori KS Dobrovce v vrednosti 75.000 eur

– reflektorji SP Dobrovce v vrednosti 100.000 eur

– novi park pri Sparu Miklavž v vrednosti 207.000 eur

– 3 fitnesi na prostem v Miklavžu v vrednosti 40.000 eur

– defibrator v vrednosti 4.600 eur.

Fotografije fitnesa: 

M. P.