Minister za zdravje Dr. Golob zapira vrata Celjske bolnišnice zaradi Covida-19 ?!

Vir: Posnetek zaslona - twitter

Proti covidu-19 imamo dve naravni zdravili: vitamin D in slano morsko vodo, je včeraj na POP TV dejal predsednik vlade Robert Golob. Stroka se sicer strinja, da je vitamin D res pomemben za splošno zdravje, gotovo pa ni to zdravilo, ki bi pozdravilo covid-19. Iz kabineta predsednika vlade so nam medtem med drugim pojasnili, da je premier “želel poudariti, da je poletje za spopadanje z virusom ugodnejše” – tako smo lahko eno leto nazaj poslušali premiera Dr. Roberta Goloba.

Danes Dr. Golob v vlogi ministra za zdravje ravna popolnoma drugače in zapira Kardiološki oddelek v splošni bolnišnici Celje. S 14. 8. 2023 smo zaradi vdora okužbe s COVID-19 prepovedali obiske pacientov, ki se zdravijo na Kardiološkem oddelku. Ukrep prepovedi obiskov velja do preklica – so zapisali na njihovi spletni strani.

Na dvoumne izjave trenutnega ministra za zdravje je opozoril tudi vodja opozicije in predsednik stranke SDS Janez Janša, ki je na socialna omrežja zapisal sledeče ” Premier dr. Golob in minister za zdravje zapira vrata bolnišnic zaradi Covida ? Sredi poletnih počitnic, morja in sonca ? #letozarečenegakruha “.

Avtor: L.S.