Moška poletna obutev – kaj svetujejo modni strokovnjaki glede zadnjih trendov

Poskrbite, da boste tudi letošnjo poletno sezono zaznamovali z nepogrešljivimi modnimi kosi, ki bodo poudarili vaš modni slog.

Poskrbite, da boste tudi letošnjo poletno sezono zaznamovali z nepogrešljivimi modnimi kosi, ki bodo poudarili vaš modni slog.

Poletje je čas, ko lahko poudarite vaš modni slog in poskrbite za popestritev vašega imidža. Zakaj ne bi izbrali kosov, v katerih se boste dobro počutili, obenem pa boste pustili svoj modni pečat? Seveda je nadvse pomembno, da se v poletnih oblačilih in obutvi dobro počutite, saj se boste le tako lahko predali poletnim užitkom. Čeprav za nekatere kose garderobe velja, da so nepogrešljiva izbira v vročih mesecih poletne sezone, pa lahko tokrat izberete klasične modele, ki jim boste dodali pridih lastnega modnega sloga. Naj se odkrivanje začne!

Že veste, kateri model izbrati?

Moške japonke (https://answear.si/k/moski/obutev/natikaci-in-sandali/japonke) so nadvse priljubljena izbira v poletnih mesecih, saj omogočajo, da vaše noge dihajo in se ne potijo. Izbirate lahko med različnimi modeli, barvami in vzorci, zagotovo pa boste našli model, ki je primeren za vse generacije, priložnosti in modne sloge. Pri izbiri japonk preverite material. Lahko se odločite za usnjene japonke, s katerimi boste preskrbljeni za daljše časovno obdobje, a obenem pomenijo tudi nekoliko dražji nakup. Plastične japonke so primerne za različne priložnosti, kljub temu da je njihova življenjska doba nekoliko krajša.

Pred nakupom moških čevljev preverite, kakšno velikost boste izbrali. Natančno premerite svoje stopalo in si pomagajte s tabelami velikosti ob modelih obutve. V primeru, da namreč izberete prevelike ali premajhne čevlje, lahko ti povzročijo nelagodje ob nošenju, nikakor pa ni odveč poudariti, da bodo pokvarili vaš celoten izgled. Pred nakupom se obenem vprašajte, za kakšno priložnost sploh iščete vaše nove sandale ali japonke. V primeru, da izbirate čevlje, ki jih boste nosili daljše časovno obdobje, izberite kakovostne in trpežne materiale, v katerih boste lahko udobno preživeli vsakdan.

Udobje, zaščita in trendovski videz obenem

V primeru, da se odločate za sezonsko obutev, izberite lahkotne in udobne čevlje, ki jih boste lahko obuli ob različnih aktivnostih. Nikakor ni odveč poudariti, da izberite modele, ki bodo trpežni, a obenem zračni. V zadnjem času so na modnem pohodu spet natikači (https://answear.si/k/moski/obutev/natikaci-in-sandali/natikaci), za katere se zdi, da nikakor ne morejo iz mode. Retro modeli nadvse priljubljenih natikačev s širokim pasom čez nart, ki so jih v preteklem stoletju pogosto obuvali športniki, so danes eden najbolj nepogrešljivih kosov v ženski in moški garderobi. Izbirate lahko med različnimi barvami, vzorci in oblikami, nadvse priljubljeni pa so natikači, ki jih krasijo veliki logotipi blagovnih znamk.

Moški sandali so nepogrešljiv kos obutve za poletne mesece. So udobni, zračni in praktični, hkrati pa izražajo vaš osebni stil. Običajno narejeni iz usnja, tekstila ali umetnih materialov. So odprti in zračni, kar omogoča, da vaše noge dihajo in se ne potijo. V ponudbi so tako zaprti ali odprti sandali, ki v sprednjem delu ne pokrivaj vaših prstov. Zaprti sandali so bolj primerni za aktivnosti na prostem, kot so pohodništvo ali plezanje, saj nudijo večjo zaščito in oporo, medtem ko so odprti sandali priljubljena izbira za vsakdan, saj so udobni in zračni. Preverite bogato ponudbo moških sandal na answear.si, kjer boste lahko med različnimi modeli in blagovnimi znamkami našli pravo poletno obutev zase.