Na Studencih 31-letnica osumljena uboja 36-letnega moškega

Mariborski kriminalisti obravnavajo sum kaznivega dejanja uboja, ki naj bi se zgodil sinoči, po 22. uri, na Studencih v Mariboru. Kot so danes sporočili s Policijske uprave Maribor, so odvzeli prostost 31-letni ženski, ki naj bi se znesla nad 36-letnim moškim.

Moškega, ki ni kazal znakov življenja, so policisti našli potem, ko so bili nekaj pred 23. uro obveščeni o prometni nesreči z materialno škodo. Pozneje so zaradi suma storitve kaznivega dejanja uboja pridržali 31-letnico, po doslej zbranih obvestilih in na podlagi ogleda pa so ugotovili, da je bil moški pred tem poškodovan na drugem kraju, ki so ga medtem zavarovali.

Ogled kraja dogodka, ki se ga je udeležila mariborska dežurna državna tožilka, je vodil dežurni preiskovalni sodnik Okrožnega sodišča v Mariboru, na policiji pa bodo več informacij predstavili jutri.

Spletni Večer medtem poroča, da naj bi šlo za zakonska partnerja, ki sta se sprla v pritličju stanovanjske hiše, pri čemer naj bi ženska pograbila nož in z njim zabodla moškega. Ranila ga je v prsni koš, a naj bi moški še zmogel zbrati toliko moči, da je sedel v avto, nato pa naj bi med vožnjo umrl.