Ne marate mraza? V teh čevljih boste izgledali modno in vas ne bo zeblo

Čevlji, ki so modni, topli in udobni, so za marsikoga "misija nemogoče".

Se tudi vi vsako leto ob pričetku zime (pre)dolgo ukvarjate z izbiro prave obutve, s katero boste kljubovali mrzlim in mokrim mesecem? Poznamo. Saj veste, radi bi imeli modne in lepe čevlje, ki pa bodo hkrati udobni in še nepremočljivi obenem. Izbira vašega novega para obutve nikakor ne sme biti prepuščena naključju. Pred nakupom se namreč vprašajte, za kakšno priložnost izbirate novo obutev, predvsem pa tudi kako pogosto nameravate čevlje nositi. Če iščete čevlje, s katerimi boste vsakodnevno na snegu, vsekakor velja izbrati model škornjev ali snežk, v primeru, da iščete čevlje, s katerimi boste v pisarni, pa izberite katere od enobarvnih elegantnih gležnarjev z udobno peto. Izbira je precejšnja, zato boste zagotovo našli pravi par zase. Morda se odločite za enobarvne črne, bele ali rjave čevlje, ki jih boste kar najlažje skombinirali z večino garderobe, ali pa se letošnjo zimo odločite za nekoliko več drznosti v vaši garderobi in izberete zimsko obutev v bolj vpadljivih odtenkih. Za pravo popestritev bodo poskrbeli tudi Sorelovi narezljani podplati, ki imajo poleg videza tudi veliko prednost zaradi varnosti.

Kakšen model izbrati za letošnjo zimo?

Čevlji kanadske blagovne znamke Sorel so pravi sinonim za kakovostno in udobno obutev, ki vas tudi v najhujših razmerah nikakor ne bo pustila na cedilu. Izdelani so iz materialov, ki zaradi neprepustne membrane omogočajo, da bodo vaša stopala ostala suha. Ko izbirate zimsko obutev, je namreč nadvse pomembno, da izberete čevlje, ki ne bodo prepuščali vlage. Izberete lahko nekoliko višje modele zimskih škornjev, ki so primerni tudi za zimske športe in hojo po globokem snegu, nadvse priljubljeni pa so tudi gležnarji Sorel, ki spominjajo na nekakšno kombinacijo s supergami. Lahko jih skombinirate z nekoliko bolj sproščenimi, ali pa elegantnimi kombinacijami in boste poskrbeli za pravi trendovski videz. V primeru, da iščete čevlje za poslovne priložnosti, je Sorel moda prava izbira tudi za vas. V ponudbi so različni modeli gležnarjev in čevljev s peto, ki jih lahko prav tako obujete v mrzlih zimskih mesecih.

Visoke pete tudi pozimi? Zakaj pa ne!

Zima zaradi poledice in spolzkega terena načeloma ni naklonjena hoji v visokih petah, še posebej, če si ne želite najlepšega dela leta preživeti s kakšno nepotrebno poškodbo. Poskrbeti morate, da boste izbrali čevlje z ustrezno debelim profilom, da vam ne bo spodrsnilo. Tudi ko izbirate čevlje s peto, izberite takšne, da omogočajo dober oprijem. Peta naj ne bo previsoka in dovolj udobna, da bo vaš korak stabilen. Gležnarji znamke Sorel so tako prava izbira za vse, ki prisegate na moden videz, a skrbite tudi za udobje. Poleg elegantnega klasičnega videza zaradi črnega usnja jih odlikuje še udobje med nošenjem, saj usnje ne prepušča vlage, hkrati pa omogoča prijeten občutek med nošenjem. Naravni materiali omogočajo tudi zračnost, zato ste lahko brez skrbi, da bodo vaša stopala dihala tudi med hojo. Izbirate lahko med najrazličnejšimi modeli, nekoliko bolj klasičnimi vzorci, pa tudi bolj vpadljivimi barvnimi odtenki, zagotovo pa boste v bogati ponudbi kakovostnih čevljev s podpisom znamke Sorel našli prave za vsako priložnost.