Nespregledano: Demokracija samo, ko so izključno oni na oblasti, sicer pa ulica

“Ko po 30 letih samostojnosti in parlamentarne demokracije nenadoma ugotoviš, da za njih ta demokracija pomeni samo eno, to je, da so izključno oni (njihovi) ves čas na oblasti, volitve pa kvečjemu izbira med njihovimi frakcijami (alias strankami), sicer pa ulica.”

Tako je na Twitterju zapisal Bojan Požar, novinar, urednik in lastnik portala Pozareport.si.

Požar je poleg pripel fotografijo Marka Koprivca iz SD, ki jo je ta objavil na družbenih omrežjih in dokazuje, kako globoko so v stranki SD vpleteni v spodbujanje uličnih protestov in nasilja, ki smo mu priča v zadnjem obdobju.

Pa ne samo ta fotografija, v nadaljevanju objavljamo še nekaj fotografij, ki dokazujejo globoko vpletenost stranke SD v proteste proti vladi pod vodstvom Janeza Janše in proti ukrepom za preprečevanje širjenja novega koronavirusa. Za več smrti in proti ljudem!

Tanja Fajon (na sredini), levo Konjičan Jernej Štromajer (znan po voščilu kristjanom Srečen Božič, ve umazane živali), desno Marko Koprivc (vsi SD).
SD-jev Jernej Štromajer alias “Ve umazane živali”: levo na protestih proti ukrepom vlade za širjenje covid-19, desno z zaščitno masko v času cepljenja proti covid-19. (vir: Twitter)
Jernej Štromajer (SD) iz Slovenskih Konjic na enem od nezakonitih protestov.

S. B.