Nespregledano: Ga že držijo v šahu

Karl Erjavec

Karl Viktor Erjavec je novi predsednik stranke DeSUS. Spletni portal pozareport.si pa danes poroča, da naj bi Erjavca zvesta Šarčeva oproda Damir Črnčec in Nina Stankovič, hčerka t. i. Šarčevega hišnika, že držala v šahu. S fotografijo.

Ni čudno torej, da Marjan Šarec veselo najavlja, da bo Erjavec stranko DeSUS potegnil iz zdajšnje koalicije. Roko na srce: Za to je zelo malo možnosti. Pa tudi, če bi del poslancev klonil pod Šarec-Črnčec-Erjavčevimi pritiski, vlada Janeza Janše lahko deluje naprej, tudi brez njih.

Pozareport.si navaja, da naj bi Nina Stankovič v dogovoru z Damirjem Črnčecem poslala svojega človeka, da bi fotografiral Erjavca in tisti njegov »novi« porsche pred Erjavčevim vikendom v hrvaškem naselju Karigador pri Umagu. Gre za znano fotografijo, ki je na kongresu, kjer je zmagala Aleksandra Pivec, spodnesla Erjavca.

Kdo je Nina Stankovič? Domnevno zaupnica Tomaža Gantarja, sicer pa dolgoletna tesna sodelavka Gregorja Golobiča. Njen oče Samo Stankovič je bil “hišnik” pri Marjanu Šarcu, ko je bil Šarec kamniški župan.

Erjavca naj bi skupaj s Črnčecem držala v šahu še zaradi nekaterih drugih fotografij iz Umaga, ne zgolj s fotografijo porscheja, ki je bila že objavljena.

Erjavčev porsche.

Vir

M. P.