Nespregledano: “Ko je Šarec z družino s službenim avtom zasebno potoval na Dunaj in si ogledoval Schonbrunn, tega nihče ni opazil”

(vir: zajem zaslona)

Levi mediji se v teh dneh spet trgajo. Kot levi. Z napadi na Aleksandro Pivec, predsednico stranke DeSUS in ministrico za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano.

Če jim ni uspel puč v stranki, kjer so željno pričakovali in napovedovali, da bo strankin izvršilni odbor Pivčevi izrekel nezaupnico, s čimer bi dočakali njihov težko pričakovani dan – odhod stranke iz vlade in s tem padec Janševe vlade, so si zdaj zamislili nov frontni napad.

Aleksandra Pivec je bila namreč 25. in 26. junija z družino na Krasu. Levi mediji so to pograbili na vso moč. Pivčeva je ob tem pojasnila, da je šlo delno za obisk zasebne, delno pa poslovne narave.

In od nje zdaj kot novinarski pravičniki zahtevajo račune za vsak popiti kozarec vode. Bog ne daj vina! Da Pivčeve in njene družine morda kdo ne bi častil tam na Krasu, ker to bi bil že višek korupcije, država pa bi bila blazno oškodovana.

V redu. Ampak, prav ti mediji so molčali kot grob, ko je Marjan Šarec v času, ko je bil predsednik vlade, na Dunaj na izlet odpeljal kar celo družino. Spremljali so jih varnostniki. Šarčevi, žena in otroka, so si menda izredno želeli obiskati Dunaj in tamkajšnji živalski vrt.

Bolje poučeni sicer pravijo, da si je ogleda dunajskega živalskega vrta najbolj želel prav oče Marjan (če je še mož, zaenkrat še ni jasno!). To mu naj bi bila menda velika inspiracija za vodenje vlade!

Pa si je vrli Marjan Šarec domislil in to storil na naš, davkoplačevalski račun. Čeprav so levi mediji takrat vedeli za to, niso niti trenili. Še a niso rekli ali zapisali, kaj šele ž.

Še manj se je v to zakopala Komisija za preprečevanje korupcije. Kot grob so molčali tudi v ustanovi Tranparency, ki menda v Sloveniji bdi nad korupcijo.

Tisto ni bilo pomembno. To, da je bila Aleksandra Pivec na Krasu, z družino, en dan zasebno, drugi dan poslovno – to pa je prvovrstni zločin. Razumi, kdor more!

M. P.