Nespregledano: “Opozicija bo morala za uspeh na volitvah 2022 ponuditi kaj kvalitetnejšega”

Tako sta migrante vabila Tanja Fajon, zdaj predsedujoča stranki SD, in Matjaž Nemec, podpredsednik SD. (vir: družbena omrežja)

Po sinočnjem terorističnem napadu na Dunaju je zavrelo tudi v Sloveniji, saj je znano, da si nekatere politične stranke prizadevajo za uvoz čim več migrantov, med katerimi je veliko število potencialnih teroristov. Pravzaprav niti ne vemo, kdo so, saj dokumente o svoji identiteti že pred prihodom v Slovenijo uničijo.

Nasploh, če bi imeli čisto vest, bi lahko prišli prek mejnih prehodov. To je zdaj jasno že večini.

V SD, LMŠ, Levici in SAB si zelo prizadevajo, da bi vnovič prišli nazaj na oblast. Ta njihova želja je tako velika, da so sprejeli celo samoponudbo Jožeta Pavliča Damijana za nekakšnega tehničnega mandatarja. Odzivi na ta njihova početja so večinoma negativna.

Znani ekonomist Tomaž Štih je ob tem zapisal:

“J. P. Damijan in T. Fajon nista resna alternativa J. Janši za vodenje Slovenije, ker nudita emocionalnost in impulzivnost tam, kjer sta potrebni treznost in premišljenost.

Opozicija bo morala za uspeh na volitvah 2022 ponuditi kaj kvalitetnejšega od njiju.”

Poleg je delil fotografijo, ki jo objavljamo kot uvodno. Na njej sicer ni Damijan, je pa Matjaž Nemec, ki tako kot Fajonova zvesto sledi naročilom globoke države. Sicer ju bi ta že zdavnaj izpljunila.

M. P.