Nespregledano: “Politični nebogljenci!”

Koalicija obupanih in med seboj obupno sprtih. To so pokazali tudi včeraj, ko so pred kamere leteli vsak posebej in tekmovali med seboj, kdo bo uporabil težje besede, da ga bo stric iz ozadja lahko še posebej nagradil.

“Natančno in podrobno prebral pismo Janeza Janše. Stilno, kleno, zgodovinska dejstva. Stoji vsaka beseda. Kritiki so postali v mojih očeh še večji ignoranti. Politični nebogljenci.”

Tako se je na Twitterju na silovite napade opozicije odzval Mariborčan Božidar Novak, podjetnik, pisatelj, publicist in svetovljan (vir)

Spomnimo. Včeraj smo bili priča silovitem odzivu opozicije in njim podrejenih medijev, kjer je štafeto nosila nacionalna RTV, na torkovo pismo Janeza Janše, predsednika Vlade RS, ki ga je ta naslovil na svoje kolege, predsednike vlad v EU.

Opozicijska štirka ni izbirala besed, predsedujoča SD Tanja Fajon in njihov trenutni (morda že tudi nekdanji, pri teh se nič ne ve) izbranec za prostočasnega kandidata za mandatarja Jože Damijan pa sta uporabljala tabloidne besede (po Bojanu Požarju), kot npr. izdaja, sramota. Noben pa ni pojasnil, kaj je v tem pismu Janez Janša tudi za res zapisal.

Povezavo do pisma smo objavili že včeraj in jo objavljamo tudi danes: gov.si

Po teh silovitih napadih se je sicer že kmalu izkazalo, da je vse, kar je napisano v pismu Janeza Janše – resnica. Vse je res!

M. P.