Nespregledano: Poslanci SAB sramota za slovenski narod, norčujejo se iz svoje neizobraženosti

Ob tem, ko so okužbe z novim koronavirusom v Sloveniji in drugod po svetu v izrazitem porastu, včeraj jih naj bi bilo že 120, se nekateri poslanci, ki se predstavljajo kot predstavniki ljudstva (Maša Kociper pa kar za steber države), norčujejo in igrajo z življenji ljudi.

Siol.net je danes zapisal, da so jim v poslanski skupini SAB, ki jo vodi Alenka Bratušek, zatrdili, da njihovi poslanci Maša Kociper, Andrej Rajh, Franc Kramar, Vojko Starović in Marko Bandelli aplikacije proti širjenju koronavirusa, imenovane #Ostani zdrav, nočejo uporabljati in si je tudi ne nameravajo namestiti.

Odzivi so ogorčeni, znana zdravnica Bojanka Štern pa je na Twitterju zapisala:

“Tako bedni, primitivni poslanci odločajo o naših življenjih. Tako daleč gredo, da jim je vseeno, če širijo virus. Najprej primitivizem Janija (Möderndorferja – op.), zdaj tile. To presega meje zdravega razuma in moje tolerance. Sramota ste za slovenski narod! Norčujete se iz svoje neizobraženosti.”

Bojanka Štern je diplomirala na Medicinski fakulteti v Ljubljani. Ima licenco za področje splošne medicine in je specialistka javnega zdravja. Na Ekonomsko-poslovni fakulteti v Mariboru je magistrirala s temo Poslovno-organizacijski vidiki kakovosti v zdravstvenem sistemu.

M. P.