Nespregledano: Tako se dajejo v KUL!

(vir: arhiv)

Danes na Twitterju odmeva kreganje med Alenko Bratušek in Violeto Bulc. Bratuškova se je včeraj na eni od komercialnih televizij hvalila, da so enkrat že pokazali, da se v najtežjih časih ne ustrašijo, ampak vedo, kaj je treba narediti in tudi naredijo. “In to je tisto, kar bo Slovenijo vrnilo na pravo pot. To smo že storili in pripravljeni smo, da to storimo znova,” se je hvalila.

No, pri Bratuškovi, nekdanji premierki (v letih 2013 in 2014), smo teh lažnih samohval že navajeni. Splošno znano je namreč, kako se je takrat njeno vladanje končalo.

Novo pa je to, da se je po njenem včerajšnjem zapisu na Twitterju oglasila Violeta Bulc, nekdanja evropska komisarka. Bratuškovi je odgovorila:

“Draga Alenka, to ravno ne drži. Žal si v prejšnjem mandatu obupala pred koncem mandata in se poskusila umakniti v Bruselj. Kaj pa zdaj?”

Bulčevi ni odgovorila Bratuškova, ampak Kristina Vidmar, za katero so poznavalci že pred tem razkrili, da gre za lažen profil, ki ga upravlja nekdo iz vodstva SAB. Morda kar Bratuškova sama?

Zapisala je: “… Dajte vi naprej kuhat in pečt, ker v politki niste naredila še nič, edino, da ste se naguzila Cerarju na njegova ramena in vse dobila. Potem, ko so vas v SMC rabili ste jim pa obrnila hrbet. To naredijo ljudje … raje ne napišem. Pa lep večer.”

Objava na Twitterju: