Nespregledano: “V prostem času novinar in opozicijski strokovnjak, drugače pa pripadnik Antife”

Med včerajšnjimi t. i. protestniki tudi Erik Valenčič, pripadnik Antife.

V prostem času novinar in opozicijski strokovnjak, drugače pa pripadnik Antifa organizacije in ljubitelj (teroristične skupine) Hamas. Včeraj je v Marezigah z izpadi spet dokazal, zakaj je pravi “neodvisni novinar”.

Tako je danes na Twitterju objavil eden od poznavalcev včerajšnjega izgreda levih fašistov v Marezigah pri Kopru. Na naslovni fotografiji je namreč novinar Erik Valenčič, nekdanji zaposleni na RTV Slovenija, ki zdaj sodeluje kot sodelavec levičarske Mladine.

Zelo je v čislih tudi pri stranki SD. Valenčič je znan tudi po tem, da je svoj čas nosil majice s podobo Osame bin Ladna in se fotografiral s kalašnikom v naročju.

Vse bolj se tudi potrjuje, da so na včerajšnjih izgredih v Marezigah, kjer so se z vodstvom srečali obalni regionalni odbori stranke SDS, sodelovali predvsem t. i. uvoženi protestniki. Domačinov je bilo le za vzorec.

Nasploh pa je v Marezigah na zadnjih volitvah zmagala stranka SDS. To je bil tudi eden od razlogov, da so včeraj tam pripravili svoje srečanje. V pojasnilo tistim, ki sprašujejo o tem, zakaj ravno ta kraj.

M. P.