Nespregledano: “Vrni se, Kamasutra!”

Nataša Sukič, včasih Kamasutra (vir: YouTube)

Poslanka Levice Nataša Sukič je v državnem zboru zelo zgovorna, govori in govori, daje občutek, da je z vsem seznanjena, super vrhunsko izobražena, vedno mora imeti zadnjo besedo.

Ker čas jemlje tudi drugim razpravljavcem, saj je ta običajno omejen, so že iz njenih lastnih vrst ali satelitov na njeno besedičenje pogosto besni.

V tem tednu se ji je zgodil tudi incident, v svojo glasovno napravo je namreč namestila kartico mariborskega poslanca Franca Trčka, izvoljenega na listi Levice, nato prestopnika v SD.

Sukičevo je na Trčkovo kartico v njeni reži opomnil predsednik državnega zbora Igor Zorčič.

Med tistimi, ki so spremljali sejo v državnem zboru, je to naletelo na salve smeha. Spraševali so se, ali je Sukičeva v državni zbor prišla kar v “rekelcu Franca Trčka“.

Po tem pa so se na družbenih omrežjih zvrstili pozivi, naj se Sukičeva vendarle raje vrne v ljubljanski klub K4, kjer je včasih “vrtela dobre komade”. “Vrni se, Kamasutra,” so jo začeli pozivati.

Pri tem je bilo tudi razkrito, da je bila Nataša Sukič v K4 didžejka (DJ). Ta klub velja za lezbičnega, Sukičeva pa za lezbično aktivistko. O tem so pred časom poročali tudi na Radiu Študent, kjer so zapisali:

“V tokratni Lezbomaniji vam bomo temeljito dvignili tlak s “teženjem”, ki to ni in z udarnimi beati, ki so zaznamovali lgbt scensko življenje v Ljubljani.

Ciklus Subkulturnega kapitala zaključujemo pred lastnim pragom z intervjujem z legendarno lezbično DJ-ko Natašo Sukič oz. DJ Kamasutro, ki nas bo popeljala v drobovje nedeljske Roza 4-ke, na Užitek discipline v Disko FV in na zgodnjo Metelkovo, v lgbtiq kluba Monokel in Tiffany. Spregovorili bomo o razvoju klubske scene v Ljubljani, o glasbi in performansih ter o etiki in estetiki lgbt scene.”

DJ Kamasutra alias Nataša Sukič (vir: družbena omrežja)

No, zdaj vemo nekaj več in lahko tovrstne razprave levičarskih poslancev spremljamo tudi z določeno distanco!

Vir 

M. P.