Otvoritev supermarketa Jager Hoče

(vir: trgovinejager.com)

Družinsko trgovsko podjetje Jagros je v petek na Miklavški cesti 60 v Hočah odprlo svojo 41. poslovalnico. Otvoritve se je udeležilo veliko število obiskovalcev, ki so z zanimanjem spremljali otvoritveni program. Naložba je vredna okoli 5 milijonov evrov.

V novi enoti Hoče, na skupno dobrih 5000 kvadratnih metrov površin, kupcem nudijo širok izbor.

Nudijo vse od živil, svežega mesa, sveže pečenega kruha, do tehnike, gradbenih materialov, vsega za kmetijstvo, vrt in okolico, vse za gospodinjstvo, kopalnice ter široko ponudbo tekstila in obutve priznanih blagovnih znamk, kot so Mustang, S’Oliver, Tom Tailor, Under Armour, Alpina in še mnoge druge.

V sklopu nakupovalnega centra je tudi bistro Pri Jagru. Nudijo tudi ugodne cene dnevnih malic, kosil, pizze in burgerji. Posebnost je tudi ptujski pohan Pišek s prilogo.

Prireditve ob otvoritvi, se je udeležilo veliko število ljudi. Za zabavo in glasbo je skrbel Ansambel Galama, prav tako nihče z otvoritve ni odšel lačen, saj je bila strankam na voljo pijača ter sveže pečeni hamburgerji in slasten golaž.

Ob slovesni prireditvi je podjetje Jagros izročilo darilni bon v višini 1000 evrov osnovni šoli Dušana Flisa Hoče, ki je prireditev popestrila z manjšim kulturnim programom, in pa 300 evrov Društvu žena občine Hoče – Slivnica, ki so pripravile ogromno domačih sladkih dobrot. Tamkajšnji župnik pa je opravil tudi nove Jagrove trgovine v Hočah.

Nadaljevanje investicij in načrti

V podjetju Jagros, trgovine Jager, tako nadaljujejo širitev svoje prodajne mreže na področjih, kjer je potreba po tovrstni raznoliki ponudbi. V tekočem letu trgovine Jager nadaljujejo z investicijami v Podčetrtku in Kamniku.

V prvi polovici prihodnjega leta pa bodo začeli z gradnjo novega logistična centra v Hočah. Kot je za STA povedal eden od direktorjev družbe Boštjan Jager, naj bi naložbo končali leta 2024, njeno vrednost pa je ocenil na 15 do 20 milijonov evrov.

Boštjan Jager je dejal tudi, da bodo v Hočah gradili še upravni center. Ta bo poleg logističnega centra predstavljal novo središče njihove dejavnosti. Jagros ima trenutno logistični center v Mestinju pri Podplatu, a ta glede na rast poslovanja v minulih letih ne zadostuje več.

V Staršah pa bodo prenovili zunanji videz trgovskega centra ter v njem uredili tudi stanovanja, za kar bodo uporabili sedaj neizkoriščeno mansardo. Trgu bodo ponudili osem večjih stanovanj.

Posnetek iz otvoritve supermarketa v Hočah:

S. B.