Podjetniki pohvalili delo vlade v teh težkih časih

Srečanje s podjetniki

Delegacija SDS v sestavi predsednik Janez Janša, minister mag. Andrej Šircelj, minister Zvone Černač, minister mag. Andrej Vizjak, vodja poslanske skupine Danijel Krivec, poslanec mag. Marko Pogačnik in kandidat za poslanca Rado Gladek je v petek, 15. aprila, sodelovala na volilnem maratonu, ki ga z vsemi volilnimi strankami pripravlja Klub slovenskih podjetnikov (SBC).

Organizatorji dogodka Kluba slovenskih podjetnikov (SBC) so apolitična organizacija z močnim gospodarskim interesom v odnosu do države in ves čas aktivno spremljajo dogajanje na političnem parketu.

S tem namenom so povabili stranko SDS na volilni maraton, kjer so podjetniki izrazili svoja stališča in podali predloge za naprej, da bi bilo okolje podjetnikom bolj naklonjeno.

Podpredsednik SBC Igor Akrapovič je predsedniku vlade Janezu Janši čestital za hrabro pot v Ukrajino in se zahvalil za sprejete ukrepe, ki so razbremenili tiste, ki so preobremenjeni. To je najbolj izobražen del kadra, ki je v zadnjih letih masovno odhajal v tujino. Akrapovič je izrazil upanje, da se bo takšna politika razbremenitve nadaljevala, ostali člani pa so delo vlade v teh težkih časih pohvalili.

Spomnimo. Dobro delo vlade so v preteklih dneh pohvalili tudi v Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije, o čemer smo poročali na povezavi: Obrtniki in podjetniki so se Janezu Janši zahvalili za odlično sodelovanje in posluh malemu gospodarstvu

Več o srečanju vodstva SDS s Klubom slovenskih podjetnikov lahko preberete na povezavi, objavljene so tudi fotografije: Slovenska demokratska stranka na SBC Volilnem maratonu 

Srečanje s podjetniki

M. P.