Pohvalno: Občina Duplek bo posameznikom podarila darilni vavčer za spodbudo lokalnemu gospodarstvu

Epidemija v preteklih tednih nas je postavila pred popolnoma nova dejstva, s katerimi smo se morali v kratkem času soočiti in sprijazniti. Ukrepi, ki smo jih bili deležni na lokalnem nivoju in ki smo jih morali izvajati v duhu preprečevanja širitve okužbe bolezni Covid-19, so se izkazali za uspešne.

Številni so se brez oklevanja v teh izjemnih okoliščinah lotili pomoči in nesebično izvajali svoje poslanstvo.

V zahvalo vsem tem posameznikom se bo župan Mitja Horvat v imenu Občine Duplek na prireditvi, ki bo organizirana v soboto, 20. junija 2020, s pričetkom ob 10. uri, zahvalil in razdeljeni bodo vavčerji v vrednosti 10 evrov.

Vavčerje bodo prejemniki lahko vnovčili pri lokalnih ponudnikih storitev: gostincih, frizerjih, lepotnih salonih, trgovinah z oblačili in športno rekreativnih centrih.

S tem želi Občina Duplek pomagati tudi lokalnim ponudnikom storitev, ki jih je prepoved opravljanja storitev v času epidemije prav tako finančno zelo prizadela.

Na občini še enkrat pozivajo vse, ki jim še niso posredovali podatkov, da to storijo čim prej. Prijavnica je dostopna na spletni strani občine – na POVEZAVI.

M. P.