Poslanska skupina SDS ponovno z izjemno gesto !!

Vir: FB - Janez Janša

V slovenskem političnem prostoru se pogosto osredotočamo na razlike med političnimi strankami in njihovimi stališči. Vendar pa je včasih pomembno tudi poudariti pozitivne primere sodelovanja in gest, ki presegajo politične razlike. Nedavno je poslanska skupina Slovenske demokratske stranke (SDS) znova presenetila z izjemno gesto, ki kaže na njihovo zavezanost k solidarnosti in družbeni odgovornosti.

Slovenija je nedavno doživela hude poplave, ki so povzročile obsežno škodo in prizadele številne prebivalce. V takšnih težkih časih so se v stranki SDS in njeni člani takoj odzvali, da bi pomagali skupnosti. Sodelovali so pri odstranjevanju blata, čiščenju hiš in nudenju pomoči ljudem, kolikor je bilo le mogoče.

Na socialnih omrežjih stranke pa so objavili video, kjer so eni izmed družin podarili pralni stroj. Predsednik SDS Janez Janša ter poslanec Jožef Jelen sta s skupnimi močmi družini stroj tudi predala. 

 

Gesta poslanske skupine SDS, ki so se odločili prispevati sredstva za pomoč družinam na poplavnem območju, je pomemben primer enotnosti, družbene odgovornosti in pozitivnega političnega delovanja. Takšni primeri nas spominjajo, da politične stranke niso le različne ideološke entitete, temveč imajo tudi sposobnost in dolžnost delovati v dobrobit celotne družbe. To je zgled, ki bi ga morali ceniti in spodbujati, saj lahko vodi k boljši, bolj usklajeni in solidarni družbi.

Vir: FB – Janez Janša

Avtor: L.S.