Požar v Gostinskem Lokalu: Hitro Ukrepanje Gasilcev Preprečilo Večjo Katastrofo

Vir: PGD Miklavž - Facebook

Včeraj ob 14.01 se je na ulici Zlatke Karer v Miklavžu na Dravskem polju zgodil hudo pretresljiv dogodek, ko je izbruhnil požar v priljubljenem gostinskem lokalu. Hitro ukrepanje gasilcev je preprečilo, da bi se požar razširil in povzročil večjo katastrofo, vendar pa so se kljub temu v lokalu zgodile materialne škode.

Policisti Policijske postaje Maribor II so  opravili ogled kraja požara v gostinskem lokalu, kjer je zaradi posledic požara nastala večja materialna škoda v višini 60.000 evrov. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil, po vseh zbranih obvestilih pa bodo zadevo ustrezno zaključili in o tem obvestili pristojno Okrožno državno tožilstvo v Mariboru.

Okrepčevalnici Danica želimo, da skupaj z občino in skupnostjo odpravi posledice požara, da bodo lahko znova odprli svoja vrata za obiskovalce.

Incident je opozoril na izjemno pomembno vlogo, ki jo igrajo gasilci v naši skupnosti. Njihova pripravljenost, usposobljenost in predanost so neprecenljivi za varnost v primeru takšnih nesreč. Dogodek nas tudi spomni, kako pomembno je, da smo pozorni na varnostne ukrepe v svojih domovih, poslovnih prostorih in javnih objektih.

Avtor: L.S.