Prejeli smo: Odpisana že na začetku?

“Po nedavnem hvalospevu, ko je na naslovnici Dela odstopljeni predsednik stranke SD Židan že razglašal svojo naslednico Fajonovo za novo predsednico vlade RS, bi bilo najmanj, kar bi lahko pričakovali, vsaj ponovitev tega. Mislil sem, da bo včeraj celo zgornjo prvo stran našega osrednjega tiskanega medija krasila fotografija Fajonove kot nove predsednice SD. Seveda z nasmehom in zmagovitim sijajem s šopkom rož v roki.

Začudeno pa smo ugotovili, da je na vsej prvi strani sploh nismo ugledali, njeno ustoličenje pa je bilo nižje le objavljeno pod manjšim naslovom Poražena zmagovalka. V članku pravijo, da se je učinek Fajonove pri ratingu stranke, ki je bil maja še opazen, izničil. Celo več, stranki SD se je po vsega treh mesecih podpora zmanjšala in kot pravi novinarka, se je “učinek Tanje Fajon izpel.”

Če malo pomislimo, so strategi globoke države že takoj na začetku spoznali, kakšno katastrofalno napako so naredili z žensko, ki naj bi bila ljudem všečna, v resnici pa smo jo spoznali kot nekaj puhlega, najslabšega. Fajonova je resnično nekaj najslabšega, kar si lahko zamislimo. Skupaj jo držijo sovraštvo do Slovenije in prvaka daleč največje parlamentarne stranke, izključevalnost, hotenje za uničenje naše države, kulture in vere. Ker pa je tudi na plačilni listi največjega svetovnega zločinca Sorosa, je tudi zelo nevarna za vse nas in za celotno Evropo. Ni zaman pisalo v tujem listu, da je “Tanja Fajon, der Teufer im EU parlament. Ali po naše – TF, hudič v evropskem parlamentu.

Po vsem tem lahko upravičeno sklepamo, da so šefi globoke države in naše udbo-mafije dvignili roke od Fajonove, ki bo stranko peljala v še večjo volilno katastrofo. Morda prav na rob vstopa v slovenski parlament.”