Razkrito: Alenka Bratušek spet ujeta na laži!

(vir: družbena omrežja)

“SRAMOTA! Kazen za dostavljavca hrane, ki si je privoščil malico? Očitno so kazni samo za drugorazredne državljane,” je včeraj popoldne na Facebooku zapisala Alenka Bratušek, predsednica SAB.

Poleg je pripela fotografijo, na kateri se vidi, kako nek dostavljavec hrane brez zaščitne maske sedi na stopnicah, poleg njega sta policista. Pripela je tudi fotografijo, ki jo objavljamo ob koncu prispevka.

Kmalu pa se je izkazalo, da Bratuškova zavaja in laže.

Po poročanju portala Žurnal24 so na policiji pojasnili, “da sta v soboto, okoli 12.30, policista na Prešernovem trgu opazila občana, ki na javnem kraju ni uporabljal maske. Pristopila sta do občana, ter ga na prekršek opozorila, ter ga pozvala naj si namesti masko.

Ob zaznavi prekrška, ali med samim postopkom, moški ni jedel ali pil na javnem kraju. Ko si moški kljub opozorilom ni želel nadeti zaščitne maske, mu je bil izdan plačilni nalog zaradi neuporabe maske na javnem kraju.”

Znani novinar in urednik Vinko Vasle je ob tem zapisal: “Šivilja spet laže. Ko bi vsaj v angleščini, da bi bila sramota manjša.”

Fotografija, ki jo je pripela Bratuškova:

M. P.