Razkrito: “Tarča samorazkrila nekaj, kar si niti slučajno niso želeli”

Sinočnja Tarča (vir: Twitter, Bojan Požar)

Sinočnja televizijska oddaja “Tarča na Slovenija 1 je nehote samorazkrila, kar si na RTV Slovenija niti slučajno niso želeli: Neverjetno bleferko Tanjo Fajon in še vedno lažnivca Marjana Šarca – z zoprnimi grimasami.”

To je le eden izmed številnih tvitov, kjer so uporabniki družbenih omrežij raztrgali tv-oddajo. Napisal ga je znani novinar in lastnik portala Pozareport.si, Bojan Požar.

V oddaji ni bilo predstavnikov SDS, SMC, SNS in Levice. Zapisali smo že, da so “tovarišice iz oddaje Tarča zavrnila nastop Aleša Hojsa (SDS)”, očitno so se ustrašile, da jim bo spet nalil čistega vina in z dokazi razsul njihove intrige in insinuacije, kot pred 14 dnevi, ko je nato naslednji teden oddaja odpadla, domnevno zaradi bolezni. V včerajšnji oddaji ni bilo niti predstavnika SMC, predstavnike SNS in Levice pa naj sploh ne bi povabili. Bili pa so Marjan Šarec, Tanja Fajon, Matej Tonin, Tomaž Gantar in Alenka Bratušek. Cilj naj bi bil bildanje Fajonove, tudi ponižanje Levice, vendar se jim je to nato povsem sfižilo.

Velika večina uporabnikov družbenih omrežij je zapisala, da so televizijo ugasnili že po nekaj minutah gledanja, posebno kritični so bili do novinarke Nataše Marković, za voditeljico Eriko Žnidaršič pa so poročali, da je bila nepripravljena in očitno vsega naveličana. Fajona pa nasploh izgublja na celi črti, kar dokazujejo tudi različne ankete.

S. B.