Ribnik Farovec v znamenju prvega maja

Včeraj, dne 1. maja je bil ribnik Farovec pri Slovenski Bistrici v znamenju velike veselice pod šotorom. Glavni sponzorji prireditve: Petrol d. d., zavarovalnici Sava in Grawe, Deželna banka Slovenije, SKEI, medijski pokrovitelj Bistriška panorama in Občina Slovenska Bistrica.

Poskrbljeno je bilo za vse starostne skupine.

Od 11. ure naprej je potekal prvomajski sejem, zabavni program, turistični vlakec in balonar, zabavišči park za otroke, brezplačna napihljiva igrala za otroke. Na oder so stopili Dejan Vunjak in Brendijeve barabe.

 

Ribnik Farovec je obiskala Vila Eksena s superjunaki. Otroci so doživeli vodeni program in nepozabno druženje in zabavo s Supermanom, Batmanom, indijansko princeso Pocahontas, Elzo iz Arendela ter Vilo Ekseno iz pravljične dežele, ki je otroke in tudi odrasle navdušila s svojim glasbenim nastopom. Naj vam spodnji fotoutrinki pričarajo vzdušje iz dogodka.

V popoldanskih urah je obiskovalce nagovoril župan, dr. Ivan Žagar, sekretar regijske organizacije SKEI Štajerske, Martin Dular in predstavnik Petrola. Sledili so kuberaši – skupina z ročnimi možnarji, prihod motoristov, postavitev majskega drevesa na vodi.

Od 18.00 ure naprej so razigrane goste zabavali Modrijani in od polnoči naprej Koktelsi.

 

Prireditev je povezoval DJ Marko Pejakovič.

Manjkalo ni jedače, pijače in sončnega vremena.

K. V.

Foto: FB