Se je poslanec SAB Andrej Rajh v državnem zboru samoovadil?

Andrej Rajh je tudi tisti poslanec SAB, ki v državnem zboru ne nosi zaščitne maske.

Poglejte, vsi vemo, da se pri prodajah zemljišč dobi provizija,” je dejal poslanec SAB Andrej Rajh na seji parlamentarne Komisije za nadzor javnih financ. Je s tem razkril način delovanja levice?

Poslanec Stranke Alenke Bratušek Andrej Rajh je na seji v državnem zboru vse navzoče “razsvetlil”, da “vsi vedo, da se pri prodaji zemljišč dobi provizija”.

Odslej tako vsi uradno vemo, kako deluje slovenska levica oziroma na kakšen način se financira. Gre sicer že za znan in nadvse priljubljen način oplemenitenja politike z donosnimi gradbenimi posli, kot opažamo že v primeru ljubljanskega župana Zorana Jankovića, kot so to zapisali na portalu Nova24TV.si.

Kot je znano, se je z gradbeništvom pred nastopom poslanske funkcije ukvarjal tudi poslanec Rajh. Od tam tudi očitno znanje in vedenje o provizijah.

Rajh je bil za poslanca na listi SAB izvoljen v volilnem okraju Maribor VI, ki obsega območje krajevnih skupnosti: Marjeta-Trnice, Dravski Dvor, Loka- Rošnja, Slivnica, Orehova-Hotinja vas, Dobrovce, Skoke, Hoče, Rogoza, Miklavž, Silvira Tomasini, Zlatoličje, Starše, Prepolje, Brunšvik (sedež: Maribor).

Posnetek Rajhovega govora si lahko ogledate na naslednji povezavi: [Video] 

M. P.