Seznam, željnih maščevanja

Robert Golob (vir: Zajem zaslona)

Portal pozareport.si pa je v teh dneh poročal, da se pri Golobu zbirajo kadri, željni maščevanja Janezu Janši.

Poleg Roberta Goloba, ki se maščuje, ker mu v času zdajšnje vlade ni bil podaljšan mandat na mestu predsednika uprave GEN-I, trenutno pa je v kriminalistični preiskavi zaradi previsoki dohodkov v tem podjetju, so na Golobovem seznamu maščevanja željnih še:

Urška Klakočar Zupančič, nekdanja okrajna sodnica, ki je bila zaradi svojih žaljivih tvitov do Janeza Janše na sodišču disciplinsko kaznovana in premeščena;

Mojca Pašek Šetinc, novinarka TV Slovenije, ki nikoli ni prikrivala svoje naklonjenosti do Milana Kučana, zadnjega partijskega šefa in mržnje do Janeza Janše, na katerega se je spravila celo s tožbo;

Tatjana Bobnar, nekdanja generalna direktorica policije, nastavljena v času Marjana Šarca in odstavljena v času zdajšnje vlade.

Bobnarjevo je na mesto direktorice med vlado Marjana Šarca osebno spravil Damir Črnčec.  Po četrtkovi tv-Tarči pa nekateri napovedujejo, da bo pri Golobu pristal tudi Črnčec. Ta je znan po tem, da je v krivičnem zaporu Janeza Janše na Dobu tega obiskal in od njega želel, da odstopi z mesta predsednika stranke SDS, ki bi jo nato vodil on – Črnčec. Janša je to zavrnil, Črnčec pa je odhitel k Šarcu.

Golobu se je pridružil tudi Anton Grizold, dekan Fakultete za družbene vede (z udbovskim kodnim imenom Gane), znan tudi po izplačilih (pre)visokih dodatkov k svoji plači.

M. P.