nedelja, 21 julija, 2024
Doma Volitve Slovensko Bistrico obiskala Patricija Šulin

Slovensko Bistrico obiskala Patricija Šulin

Šulinova se je srečala s številnimi domačini, objavljamo nekaj fotografij.

Patricija Šulin v Slovenski Bistrici. (vi: arhiv MP)

Slovensko Bistrico je včeraj obiskala evropska poslanka Patricija Šulin, ki se je v mestu srečala s številnimi domačini. Spremljala jo je tudi mag. Karmen Furman, poslanka v slovenskem državnem zboru, ki je na zadnjih državnozborskih volitvah prejela rekordno število glasov volivcev in volivk, posamično največ v Sloveniji.

Patricija Šulin za poslanko kandidira tudi na tokratnih volitvah za Evropski parlament. Šulinova je znana kot zelo odprta in prijazna oseba, v okviru svoje poslanske pisarne v Bruslju pa je v preteklem mandatu delo, pripravništvo in stažiranje omogočila številnim mladim iz Slovenije.

Šulinova je včeraj na srečanju s številnimi domačini v Slovenski Bistrici spregovorila tudi o pomenu evropskih volitev in izzivih, s katerimi se soočamo v Evropski uniji. Seznanila jih je tudi s svojim dosedanjim delom.

V Evropskem parlamentu je delovala v odboru za proračun, v odboru za nadzor proračuna in parlamentarnem odboru za transport in turizem. Njena zasluga je tudi, da je Slovenija po žledu pred leti prejela več milijonov evrov, s katerimi je država nato poplačala to škodo prebivalcem. Zapomnili smo si jo tudi po tem, da se je zelo zavzemala za pravice slovenskih državljanov, povezanih z avstrijskimi in italijanskimi predpisi.

Patricija Šulin kandidira na skupni listi SDS+SLS, njeno ime na listi najdemo pod zaporedno številko 3. Za tiste, ki ji želijo nameniti preferenčni glas.

V nadaljevanju objavljamo nekaj fotografij, ki jih je na Twitterju objavila bistriška poslanka mag. Karmen Furman.

Patricija Šulin (na sredini), ob njej mag. Karmen Furman.

M. P.