SPREJEM ODLIČNIH ŠPORTNIKOV PRI ŽUPANU

Občina Slovenska Bistrica je skupaj z Javnim zavodom za šport Slovenska Bistrica in Športno zvezo Slovenska Bistrica v torek, 12. junija, pripravila sprejem odličnih slovenjebistriških športnikov in športnic, ki so v prvi polovici 2018 dosegli odlične rezultate na domačih in mednarodnih tekmovanjih.

V Bistriškem gradu je okoli 150 športnikov in športnic uvodoma nagovoril dr. Ivan Žagar, župan Občine Slovenska Bistrica. Povedal je, da skušajo slediti izjemnim dosežkom športnikov, v ta namen jim občina zagotavlja primerne pogoje za treninge in ustrezno športno infrastrukturo.

Tradicionalnega sprejema so se udeležili člani in članice: Judo kluba Impol Slovenska Bistrica, Boks kluba Slovenska Bistrica, Atletskega društva Slovenska Bistrica, Odbojkarskega kluba Bistrica, Twirling kluba Sašo Slovenska Bistrica, Twirling in mažoretnega kluba Pet elementov, Strelskega društva Impol Slovenska Bistrica, Alpinističnega kluba Impol Slovenska Bistrica, Smučarsko skakalnega kluba Šmartno na Pohorju, Nogometnega kluba Kety Emmi Bistrica, Kegljaškega kluba Impol, Šahovskega kluba Impol, Košarkaškega kluba Bistrica, Konjeniškega kluba Boni Vrhole – Preloge, Tenis kluba Bistrica, ŠD Kebelj-Futsal in Pikado kluba Špica.

Športnikom in športnicam sta čestitala tudi Marjan Štimec, direktor Javnega zavoda za šport Slovenska Bistrica in Bojan Fajs, predsednik Športne zveze Slovenska Bistrica.

K. V.

Foto: ktvslb.com, Aleš Kolar