Ste si že pogledali vaš tedenski horoskop ?

Vir: Avaz.si

Poglejte si vaš tedenski horoskop za teden od 27. marca do 2. aprila 2023.

Kozorog (22. dec. – 19. jan.):

Ta teden je lahko čas za razmislek in rast v vašem osebnem življenju, Kozorog. Vzemite si čas, da se osredotočite na samooskrbo in negovanje odnosov z ljubljenimi. Morda boste prejeli tudi nekaj nepričakovanih novic, ki bi lahko vodile do zanimivih priložnosti.

Vodnar (20. januar – 18. februar):

Ta teden lahko prinese nekaj izzivov v vaših odnosih, Vodnar. Komunikacija je morda težavna, vendar poskusite biti potrpežljivi in ​​prisluhniti stališčem drugih. Osredotočite se na iskanje skupnega jezika in kompromisa.

Ribi (19. februar – 20. marec):

Ta teden lahko prinese nekaj razburljivih priložnosti za rast in ustvarjalnost, Ribi. Sprejmite te priložnosti in zaupajte svojim instinktom, da boste sledili svojim strastem. Lahko se tudi povežete z novimi ljudmi, ki vas navdihujejo in podpirajo.

Oven (21. marec – 19. april):

Ta teden boste morda občutili val ustvarjalne energije, Oven. Uporabite to energijo za uresničevanje svojih strasti in izražanje sebe. Morda boste prejeli tudi kakšno nepričakovano novico, ki bi lahko spremenila vaše načrte. Ostanite prožni in prilagodljivi.

Bik (20. april – 20. maj):

Ta teden lahko prinese nekaj izzivov v vaših odnosih, Bik. Komunikacija je morda težavna, vendar poskusite biti potrpežljivi in ​​prisluhniti stališčem drugih. Vzemite si nekaj časa za samooskrbo in razmislek, da si napolnite energijo.

Dvojčka (21. maj – 20. jun):

Ta teden je odličen čas, da se osredotočite na svojo osebno rast in učenje, Dvojčka. Lotite se novega hobija ali se izzovite, da se naučite nekaj novega. Morda boste prejeli tudi nekaj vznemirljivih novic ali priložnosti, povezanih z vašo kariero.

Rak (21. junij – 22. julij):

Ta teden lahko prinese nekaj finančnih izzivov, Rak. Ostanite osredotočeni in disciplinirani s svojo porabo in poskusite najti načine za povečanje svojega dohodka. Naj vas ne bo strah poiskati nasvet ali podporo zaupanja vrednih prijateljev ali družine.

Lev (23. julij – 22. avgust):

Ta teden lahko prinese nekaj konfliktov ali izzivov v vaših odnosih, Lev. Poskusite k tem konfliktom pristopiti z umirjeno glavo in odprto komunikacijo. Ne pozabite dati prednost svojim potrebam in mejam.

Devica (23. avgust – 22. september):

Ta teden je lahko čas za globok razmislek in introspekcijo, Devica. Vzemite si nekaj časa, da ocenite svoje prioritete in razmislite, katere spremembe boste morda morali narediti v svojem življenju. Zaupajte svojim instinktom in ukrepajte za pozitivne spremembe.

Tehtnica (23. september – 22. oktober):

Ta teden lahko prinese nekaj razburljivih priložnosti za rast in avanturo, Tehtnice. Izkoristite te priložnosti in tvegajte, da boste dosegli svoje cilje. Lahko se tudi povežete z novimi ljudmi, ki vas navdihujejo in izzivajo.

Škorpijon (23. oktober – 21. november):

Ta teden lahko prinese nekaj izzivov v vaših osebnih in poklicnih odnosih, Škorpijon. Komunikacija je morda težavna, vendar poskusite biti potrpežljivi in ​​prisluhniti stališčem drugih. Ne pozabite dati prednost svojim potrebam in mejam.

Strelec (22. november – 21. december):

Ta teden lahko prinese nekaj finančnih priložnosti ali izzivov, Strelec. Bodite strateški pri porabi in iščite načine za povečanje svojega dohodka. Zaupajte svojim instinktom in prevzemajte premišljena tveganja za doseganje svojih ciljev.

Vir: LS